Logo - home
Jazz group Studio New Music Centre Music shop

 

group
Гр.Пловдив
бул.”Руски“86
тел. +359 898598681


Новият Музикален Център е създаден през 1993 г. от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени” с цел да обучава млади изпълнители в специалности – незастъпени в традиционната образователна система в България. Това го прави у н и к а л е н. В Центъра се изучават стилове в съвременната музика като: поп, рок, джаз и фолк и техните разновидности. Обучението се провежда индивидуално и групово, като за преподаватели са ангажирани най-добрите доказали се специалисти в град Пловдив. В Новия Музикален Център са застъпени следните специалности, от практиката на съвременните музикални стилове.
І. Индивидуални занимания :
- Компютри и синтезатори
- Китара
- Пиано
- Барабани
- Саксофон
- Бас
- Пеене
- Флейта
- Джазова импровизация
ІІ. Групови занимания:
- Вокални поп групи
- Вокално – инструментални състави
- Детски фолклорен хор и оркестър
- Солфеж и елементарна теория на музиката
Новият Музикален Център създава талантливи и образовани млади музиканти, притежаващи практически умения.
- Редовните учебни занимания са по 4 или 8 урока месечно по желание на учащите, по конкретни програми за всички специалности.
- учениците от Центъра участиват в концертни изяви, конкурси, фестивали, шоу програми и телевизионни предавания, организирани от Нов Музикален Център.
- Звукозаписна дейност – записване на постиженията на учениците и създаване възможност за тяхната изява в радио и телевизионни предавания .

Новият Музикален Център е инициатива реализирана от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени”, чието име е неразривно свързано с Пловдив. Центърът е едно естествено продължение на дългогодишната концертна дейност на формацията. Той е създаден от тях, за да може натрупания опит и умения да бъде предаден на младите музиканти. При обучението се използват съвременни методики взети от най-известните в света училища по музика като: “Бъркли скул ъф мюзик”- САЩ, “Гилдхол” и “Лийдс”- Англия.
Jazz Group | Recording Studio | New Music Centre | Music Shop
Copyright©2006 White Green Red.com All Rights Reserved.